ForsideBlokhusEjendomsmægler ny ejerrådgiver hos Sol og Strand i Blokhus

Ejendomsmægler ny ejerrådgiver hos Sol og Strand i Blokhus

Print Friendly, PDF & Email

Ejendomsmægler ny ejerrådgiver hos Sol og Strand i Blokhus

Rikke Hamann har været hos Sol og Strand før, og hun er glad for at vende tilbage
– denne gang i en ny rolle

Sol og Strand har ansat Rikke Hamann som ny ejerrådgiver på lokalbureauet i Blokhus.

Rikke Hamann er mere end almindelig kendt med det område, hun fremover skal arbejde i. Hun er uddannet ejendomsmægler og har i 16 år arbejdet på Vestkysten – i Blokhus- og Løkkenområdet. 

Hun kender ligeledes branchen for udlejning af sommerhuse særdeles godt. Hun har tidligere arbejdet som bureauchef i Blokhus – fra 2013 til 2015. Samme bureau hun nu er vendt tilbage til. 

Hos Sol og Strand er ejerrådgiveren det menneske, en sommerhusejer først kommer i kontakt med, når han eller hun overvejer at sætte sit hus på udlejningsmarkedet. 

– Jeg glæder mig til at få et tæt samarbejde med både nuværende og kommende husejere ved Sol og Strand, siger Rikke Hamann. 

– Sol og Strands kerneværdier – vi er ordentlige, hjælpsomme, kompetente og innovative – er værdier, jeg ser frem til at efterleve i mit daglige arbejde, fortsætter hun. 

Rikkes store passion for at skabe resultater gennem stærke relationer kommer til at spille en central rolle i hendes nye stilling som ejerrådgiver. Hun vil fokusere på at yde den bedste vejledning og service.

– Jeg vil gøre mit bedste for at hjælpe husejere med at få mest muligt ud af deres udlejning, lover hun. 

– Vi er glade og stolte over, at Rikke har sagt ja til at arbejde hos os. Vi er overbevist om, at hendes vindende væsen og hendes store lokalkendskab, kommer til at gøre en forskel. Både for de sommerhusejere, der allerede i dag lejer ud gennem Sol og Strand, men også de nye sommerhusejere, som overvejer at vælge os i Blokhus, lyder det fra indlejningschef hos Sol og Strand, Peder Jensen.   

Han glæder sig over feriehusbranchens succes de seneste år, men er klar over, at fremtiden kræver hårdt arbejde.

-De seneste år har været vilde, og vi er glade for, at vi har lokale bureauer med lokale medarbejdere, som mange sommerhusejere sætter pris på. For husejerne er det vigtigt at kunne tale med nogen, der kender området, og som er tæt på, siger Peder Jensen.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER