ForsidePandrupForeningsglæde for børn: Samarbejde mellem PGU og Skolecenter Jetsmark

Foreningsglæde for børn: Samarbejde mellem PGU og Skolecenter Jetsmark

Print Friendly, PDF & Email

Foreningsglæde for børn: Samarbejde mellem PGU og Skolecenter Jetsmark

PGU Gymnastik deltager med instruktører fra DGIs Verdenshold. I samarbejde med DGI Nordjylland og Skolecenter Jetsmark gennemfører PGU et foreningsforløb, hvor elever fra 0. til 3. klasse samt SFO får mulighed for at opleve og deltage i børnegymnastik hver tirsdag i tre uger.

Instruktørerne fra PGU Gymnastik er Emma Christiansen, Kristoffer Poulsen og Ruben Thunberg.

Emma har tidligere været gymnast og instruktør i PGU og deltog i sæson 23/24 på DGIs Verdenshold med showet KATA. Verdensholdet kombinerer shows og workshops. Emma ser frem til at bruge sin erfaring fra de mange workshops, hun deltog i under turneen med Verdensholdet.

Kristoffer og Ruben er begge erfarne og dedikerede instruktører og gymnaster i PGU. Udover at træne Vendsyssels minijuniorhold, er de også en del af Nordjyllands Rephold og Nordjyllands Aspiranthold. De ser begge frem til at undervise eleverne og håber at kunne inspirere dem til glæde ved bevægelse gennem børnegymnastikkens mangfoldige univers.

“For PGU handler det om at give børnene mulighed for at blive en del af foreningslivet. Det forpligtende fællesskab, hvor alle kan deltage uanset evner, kan bidrage til at styrke børns trivsel, mentale sundhed og deres almene dannelse. Det er en del af vores DNA,” udtaler Inger Kristensen, formand for PGU, og tilføjer: “Vi håber, at denne brobygning vil føre til, at mange flere bliver en del af foreningslivet.”

Birte Solvej Neve, foreningsleder i PGU Gymnastik og ansvarlig for samarbejdet med skolen, byder brobygningsarbejdet velkommen og ser frem til et godt fremtidigt samarbejde.

Foto: Ruben Thunberg
Foto: Kristoffer Poulsen

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER