ForsideFjerritslevRegional mester i industriteknik

Regional mester i industriteknik

Print Friendly, PDF & Email

Regional mester i industriteknik

Torsdag og fredag i sidste uge blev der afholdt Regionalmesterskaber i industriteknik i Viborg, og industriteknikereleverne Adrian Møller Iversen og Frederik Emil Aas Larsen fra EUC Nordvest bragte priser med hjem, da Adrian vandt regionalmesterskabet med en delt førsteplads i drejning, hvor begge elever sluttede med det maksimale antal point, mens Frederik fik en delt andenplads i regionalmesterskabet i fræsning.

Næste år skal der afholdes EuroSkills i Herning, og derfor var det ikke meningen, at der skulle afholdes regionalmesterskaber i år, men underviserne i Thisted på EUC Nordvest, i Aalborg på Techcollege og i Viborg på Mercantec besluttede sig for alligevel at arrangere regionalmesterskaberne.

– Vi synes, det var ærgerligt, at der ikke blev Regionalmesterskaber, for det betyder meget for eleverne, så vi blev enige om at arrangere det alligevel. Vi havde opbakning fra skolerne, så det er skønt, at det kunne lade sig gøre, fortæller Johnny Munk.

Konkurrencen blev afviklet over to dage, hvor både elever og undervisere overnattede i Viborg. Når eleverne ikke var i gang med opgaverne til konkurrencen, var der derfor tid til at de kunne lære hinanden at kende og være sammen på tværs af de tre skoler. 

– Det er hyggeligt at være afsted, og man får nogle venskaber undervejs. Når vi er færdige med konkurrencen, er der tid til at spille minigolf med de andre elever og få lidt godt at spise. Der er et godt fællesskab, selvom vi er konkurrenter, for når vi er færdige med dagens opgaver, er vi jo gode venner, fortæller Adrian Møller Iversen.

Frederik Emil Aas Larsen synes også, at det var en god oplevelse, og han nyder især at opleve noget uden for skolens rammer.

– Det har været en oplevelse at være med, og det er fedt at lave noget uden for skolen. Det har været sjovt at prøve kræfter med de opgaver, vi løste til regionalmesterskaberne, hvor vi bliver pressede på en anden måde, fortæller Frederik Emil Aas Larsen.

Foto: Privat

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER