ForsideBrovstDet går godt i Skovsgård/Brovst KFUM IF

Det går godt i Skovsgård/Brovst KFUM IF

Print Friendly, PDF & Email

Det går godt i Skovsgård/Brovst KFUM IF

“Sæsonen er godt i gang, og det går godt – Både badminton, håndbold og gymnastik er kommet godt fra start. Der er en stigning i medlemstallet, og pt. tæller vi 64 flere medlemmer end i sidste sæson,” fortæller formanden for hovedbestyrelsen, Pia Skifter Sørensen.

Der er gang i mange tiltag.

Foreningen har i år ansat en foreningsguide, der skal hjælpe børn og unge i gang med gode og sunde fællesskaber – og det ser ud til at have en effekt.

Der har været åbne skoleforløb, hvor mellemtrinselever blev inviteret til en dag i Brovst Hallen for at se, hvad foreningen havde at byde på.

Projektet “Flere Unge Ledere” er også i gang i foreningen
Ca. 90 elever fra 7. og 8. klasserne på Brovst og Skovsgård Tranum Skole har deltaget i en trænerdag på skolerne med en DGI-underviser, hvor de har fået værktøjer og kendskab til rollen som hjælpetræner i foreningen. Trænerdagen er efterfulgt af en praktikperiode på 4 uger i enten håndbold-, badminton- eller gymnastikafdelingen, hvor de har afprøvet rollen som hjælpetræner.
“Vi håber, at forløbet vil give de unge blod på tanden, så de vil være hjælpetrænere og senere trænere, og at dette på den måde kan fastholde de unge i foreningen,” fortæller Pia Skifter Sørensen.

Foto: Privat

Der er også flere trivselsfremmende tiltag på programmet – i weekenden inviterede gymnastikafdelingen til hygge, aftensmad og overnatning for ca. 30 børn.
“Det er så hyggeligt, når vi holder overnatning for vores medlemmer – og sammenholdet og fællesskabet bliver bare endnu stærkere efter sådan et arrangement,” fortæller Nadja Rildau, der er gymnastikinstruktør.
Badminton- og håndboldafdelingen har et lignende arrangement på trapperne.

Selvom foreningen har oplevet en stigning i medlemstallet, er der stadig plads til flere i alle afdelinger!

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER