ForsideAabybroTina fra Aabybro klar til at udfordre sig selv i ny sæson...

Tina fra Aabybro klar til at udfordre sig selv i ny sæson af ‘Flokken’ på TV2

Print Friendly, PDF & Email

Tina fra Aabybro klar til at udfordre sig selv i ny sæson af ‘Flokken’ på TV2

Tina Charlotte Lehmann Hansen fra Aabybro er en af ​​de 12 modige deltagere, der medvirker i den nye sæson af TV 2’s realityprogram ‘Flokken’, som får premiere torsdag den 3. oktober. Tina, der til dagligt arbejder som studiesekretær, er draget til de barske bulgarske bjerge, hvor hun sammen med 11 andre danskere skal kæmpe for at overleve i naturen og samtidig samle penge ind gennem forskellige missioner.

For den 38-årige Tina handler deltagelse om meget mere end bare pengepræmien. Hun har længe haft et ønske om at udfordre sig selv og træde ud af sin komfortzone. “Jeg savner eventyr og vil prøve kræfter med noget helt andet,” fortæller hun. “Det bliver spændende at se, hvordan jeg reagerer under pres, langt væk fra de trygge rammer i Aabybro.”

Programmet, som er skabt af danske producenter, følger deltagerne, mens de gennemgår hårde fysiske og mentale prøvelser i det smukke, men udfordrende terræn i Rhodope-bjergene i Bulgarien. Deltagerne skal sammen finde 12 cylindere, som hver indeholder pengepræmier på op til 400.000 kroner, og undervejs står de over for svære valg. De skal afgøre, hvem der skal lede efter cylindrene, og hvem der skal bære dem – en opgave, der kun kan udføres af dem, der er stærke nok til at fortsætte rejsen.

Men når deltagerne når frem til evakueringspunktet, venter den ultimative beslutning: Skal de dele de penge, de har samlet sammen, med flokken, eller beholde dem selv?

’Flokken’ Foto: Lotta Lemche/TV 2

En anderledes gruppeoplevelse

Anders Fuchs, redaktør på TV 2, fremhæver, at ‘Flokken’ ikke kun er et fysisk spil, men også en test af deltagerne som mennesker. “De dynamikker, der opstår, når man samler så forskellige mennesker i et fællesskab, vil få os alle til at reflektere,” siger han. “Det store spørgsmål er: Vil man tænke på sig selv eller flokken, når der er penge på spil?”

For Tina fra Aabybro er det netop denne udfordring, der gør programmet særligt interessant. Hun ser frem til at teste sine grænser og samtidig opleve de gruppedynamikker, der uundgåeligt vil opstå, når 12 forskellige personligheder skal samarbejde under pressede forhold.

Premiere og forventninger

Den nye sæson af ‘Flokken’ har premiere den 3. oktober på TV 2 og TV 2 PLAY, og det bliver spændende at se, hvordan Tina fra Aabybro klarer sig i den vilde natur. Om hun vælger at dele pengene med flokken eller tage dem selv, må tiden vise – men én ting er sikkert: Det bliver en oplevelse for livet for Tina, der allerede har vist stort mod ved at træde ud af sit vante liv i Aabybro og begive sig ud på eventyr i Bulgarien.

Foto: Lotta Lemche/TV 2

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER