ForsideBlokhusMeet Up med Alexander Husum i forbindelse med Blokhus Efterårsfestival

Meet Up med Alexander Husum i forbindelse med Blokhus Efterårsfestival

Print Friendly, PDF & Email

Meet Up med Alexander Husum i forbindelse med Blokhus Efterårsfestival

En af Danmarks største YouTube-stjerner, Alexander Husum, kommer til Blokhus lørdag den 19. oktober i forbindelse med Blokhus Efterårsfestival.

Det er Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten, der står bag arrangementet, hvor Husum både vil holde en VIP Talk og møde sine fans på Blokhus Torv til Meet & Greet.

VIP Talk
Hele arrangementet starter kl. 10:00 med en eksklusiv VIP Talk på Restaurant Nordstjernen, hvor Alexander Husum deler sine erfaringer og historier fra mere end 10 år i branchen.
Med over 479.000 abonnenter på YouTube, 223.000 følgere på Instagram og 364.000 følgere på TikTok er han en af Danmarks absolut største influencere.
Billetter til talken koster 99 kr. pr. person og kan købes på blokhus.nemtilmeld.dk/99/.

Der er kun 250 pladser til rådighed, så det anbefales at købe billet i god tid. Både børn og voksne skal købe billet, hvis de vil ind i salen.
Dørene åbner 15 minutter før start, og billetindehavere kan allerede ved ankomst scanne QR-koden til Meet & Greet senere på dagen.


Meet & Greet
Efter VIP Talken fortsætter programmet med Meet & Greet på Blokhus Torv fra kl. 10:45, hvor fans har mulighed for at få en highfive, tage en selfie og få en autograf fra Alexander Husum – helt gratis.

For at undgå lange fysiske køer foregår køsystemet på mobilen via en QR-kode, som kan scannes ved ankomst.
Når koden er scannet, vil deltagerne modtage en besked på deres mobil, når det er ved at være deres tur.
Derved undgås at gæsterne skal stå i kø i flere timer i efterårskulden, men i stedet kan hygge sig rundt omkring i Blokhus, indtil de bliver kaldt frem på mobilen.
QR-koden vil være tilgængelig på torvet fra kl. 10:15, og der er 500 kønumre tilgængelige.
Kun en person fra hver gruppe eller familie skal scanne koden, hvorefter de modtager et kønummer på mobilen.
Dette kønummer giver mulighed for ét gruppebillede med Alexander Husum, og alle børn i gruppen kan få en autograf og highfive.

QR Skattejagt og Relax-zone
I løbet af dagen er der planlagt en sjov skattejagt med QR-koder, hvor deltagerne kan teste deres viden om Alexander Husum.
Et challenge-kort kan købes for 50 kr. pr. gruppe på Blokhus Torv. Ved hver post skal man scanne en QR-kode med det rigtige svar for at fortsætte til næste opgave.
Når alle opgaver er gennemført, deltager man i lodtrækningen om en eksklusiv Husum-merch-pakke.
Køb af et challenge-kort støtter samtidig arrangementet, så der også i fremtiden kan afholdes spændende events i Blokhus.

Hvis man har brug for en pause i løbet af dagen, er der på Restaurant Nordstjernen indrettet en Husum Relax-Zone. Her er det muligt at komme ind, få varmen, bruge toiletterne og oplade mobilen i en afslappet atmosfære – alt sammen gratis. Børnene kan tegne og spille spil, mens de voksne kan nyde en kop kaffe. Skulle sulten melde sig, kan der købes børnevenlige retter, og der er også et lykkehjul, hvor man kan vinde præmier.

Erhvervsforeningen Destination Blokhus og VisitJammerbugten ser frem til en dag fyldt med sjove aktiviteter og uforglemmelige oplevelser med Alexander Husum i Blokhus, og håber at se mange glade gæster på i området.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER