ForsideBrovstBeboerforening får støtte til fornyelse af legeplads, fra Norlys Vækstpulje

Beboerforening får støtte til fornyelse af legeplads, fra Norlys Vækstpulje

Print Friendly, PDF & Email

Beboerforening får støtte til fornyelse af legeplads, fra Norlys Vækstpulje

Norlys Vækstpulje har støttet Beboer- og Grundejerforeningen Agertoften i Brovst med 50.000 kr. til nye legeredskaber på områdets legeplads. Sammen med en tilsvarende donation fra Nykredit fond, har det været muligt at erstatte nogle af de gamle og nedslidte legeredskaber med nye.

Et projekt der er blevet gennemført hen over foråret og sommeren.

– Vi er rigtig glade for bevillingerne fra Norlys Vækstpulje og Nykredit fond, som betyder at fornyelsen på legepladsen overhovedet har været mulig. Legepladsen på Agertoften, hvortil der er adgang via trafiksikre stisystemer, er flittigt benyttet af børn fra hele byen, udtaler formand Morten Brix.

– Norlys Vækstpulje giver hvert år 50 millioner kroner til innovative tiltag og aktiviteter, der bl.a. bidrager til fællesskab, og en grøn og digital samfundsudvikling. Som andelsselskab ligger det i vores DNA at tage ansvar for mere end os selv. Det gør vi blandt andet gennem Norlys Vækstpuljes uddelinger, siger Niels Vendelboe, der er vækstpuljeansvarlig i Norlys. Vi er rigtig glade for at kunne støtte det lokale foreningsliv. Det er dejligt at se, hvor stor forskel pengene kan gøre for de mange projekter, der ofte primært drives ved hjælp af frivillige kræfter, tilføjer Niels Vendelboe.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER