ForsideAabybroBrødrene Palumhøj starter Cardstop: En passion for Pokémon- og Fodboldkort

Brødrene Palumhøj starter Cardstop: En passion for Pokémon- og Fodboldkort

Print Friendly, PDF & Email

Brødrene Palumhøj starter Cardstop: En passion for Pokémon- og Fodboldkort

I det stille landskab få kilometer fra Aabybro ligger Birkelse, hvor en ny virksomhed netop har set dagens lys. Cardstop, som den kaldes, er startet af brødrene Nikolaj og Kristian Palumhøj, der deler en dyb passion for Pokémon- og fodboldkort. På adressen Møllegårdsvej 2 byder Nikolaj Palumhøj velkommen til et særligt rum, der fungerer som et klublokale for alle med samme interesse.

“Vi har indrettet det her rum, fordi vi vil skabe et sted, hvor både børn og voksne kan komme og dele deres fascination for kortene,” fortæller Nikolaj. Han viser stolt rundt i lokalet, hvor hylderne bugner af Pokémon- og fodboldkort. Fra sjældne kort fra 1996 til helt nye starterbokse, er der noget for enhver smag.

Et af de særlige kort, han viser frem, er et såkaldt graded kort, som er blevet valideret og værdisat af PSA, en af verdens førende virksomheder inden for kortverificering. “Det her kort er blevet vurderet hos PSA, så vi ved, at det er ægte, og hvad det er værd,” forklarer Nikolaj og peger på et af de mange kort i lokalet.

Jammerbugtposten.dk har besøgt brødrene for at høre mere om deres ambitioner med Cardstop. For dem handler det ikke kun om at sælge kort, men også om at skabe et fællesskab. “Vores mission er at hjælpe forældre og børn med at blive klogere på kortene, deres værdi, og hvordan man kan spille med dem,” siger Nikolaj. “Vi vil rigtig gerne skabe et univers her omkring Aabybro, hvor det er fedt at nørde med kort og have et sted at mødes.”

Virksomheden er stadig i sin spæde start, men brødrene har store drømme. De håber på at kunne udvide og åbne en fysisk butik med endnu mere plads til fællesskab og samvær. “Vi drømmer om at skabe et sted, hvor folk kan mødes fysisk, bytte kort, spille og dele deres passion,” siger Kristian Palumhøj.

Kortudstilling i Cardstops klublokale. Foto: Jammerbugtposten.dk
Kortudstilling i Cardstops klublokale. Foto: Jammerbugtposten.dk

Som et første skridt på vejen mod disse drømme har Cardstop netop annonceret deres første arrangement:

Kalder alle Pokémon-entusiaster!
..SÅ SKAL DER BYTTES!

Cardstop kan med stor glæde endelig slå dørene op for deres første event! Efter lang tids arbejde bag kulisserne er det nu tid til en BYTTEDAG med et par spændende KONKURRENCER.

Første konkurrence starter HER og nu! Der trækkes lod om en “Pikachu Pokéka Lottery Prize Plush Card Case.” For at vinde, skal du blot kommentere, hvem der skal vinde, og der vil blive trukket lod blandt kommentarerne på dagen.

Hvornår?
8. september fra kl. 10-15

Hvor?
DGI-huset Aabybro, Jens Møllersvej 3, 9440 Aabybro (i cafeteriet)

Hvem?
Alle er velkomne, hobbyen er for ALLE, børn som gamle!

HUSK!
Medbring alle dine byttekort! Der vil også være mulighed for at købe kort og andre produkter hos os. Kantinen i DGI-huset vil være åben for at stille sulten og tørsten.

Med Cardstop har brødrene ikke blot skabt en forretning, men også et socialt mødested, hvor fascinationen for Pokémon- og fodboldkort kan blomstre. Det bliver spændende at følge deres rejse og se, hvordan de formår at skabe et stærkt fællesskab i Aabybro-området.

Her ses et udsnit af de produkter, som butikken tilbyder. Foto: Jammerbugtposten.dk

LÆS OGSÅ: Jammerbugtposten.dk tilbyder gratis abonnement

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER