ForsideAabybroTeatermagi i Aabybro: Paolo Nani præsenterer to forestillinger den 28. september

Teatermagi i Aabybro: Paolo Nani præsenterer to forestillinger den 28. september

Print Friendly, PDF & Email

Teatermagi i Aabybro: Paolo Nani præsenterer to forestillinger den 28. september

Den 28. september byder Aabybro på en enestående teateroplevelse, når den verdenskendte skuespiller og mester i fysisk komik, Paolo Nani, optræder med to forskellige forestillinger. Dagen byder på både børneteater og en klassisk forestilling, der vil appellere til alle aldre.

Jekyll On Ice – Teater for børn og hele familien

For børnene og deres familier præsenterer Paolo Nani forestillingen “Jekyll On Ice”. Denne ordløse teaterforestilling er en skør og hjertevarm fortolkning af den klassiske historie om Dr. Jekyll og Mr. Hyde. I Nani’s version er Jekyll en rund og charmerende is-sælger, der med sin isvogn og kreative påfund skaber en fest fyldt med slapstick, humor og interaktive elementer. Forestillingen er en visuel og musikalsk oplevelse, der garanterer grin og overraskelser for både store og små.
Billetter til “Jekyll On Ice” kan købes her – https://raadhusjammerbugt.nemtilmeld.dk/539/

Brevet – En klassiker indenfor komisk fysisk teater

Om eftermiddagen åbner Paolo Nani Jammerbugt Kulturuge med sin legendariske forestilling “Brevet.” Denne forestilling, som er blevet en kultklassiker indenfor fysisk teater, udfolder sig uden et eneste ord. Nani gentager den samme enkle historie 15 gange, hver gang med en ny og overraskende twist, som f.eks. at spille den baglæns, som en western eller som cirkuskunstner. Forestillingens enkelhed er dens styrke, og Nani’s præcision og timing skaber en uforglemmelig oplevelse, hvor lattermusklerne virkelig bliver sat på prøve.
Billetter til Brevet kan købes her – https://www.billetsalg.dk/Event/Brevet/5736?header=110

Begge forestillinger er et must-see og tilbyder en sjælden mulighed for at opleve en af verdens bedste indenfor fysisk komik og teaterkunst.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER