ForsideFjerritslevVesterhavsrock fejrer 25-års jubilæum med stor festivitas

Vesterhavsrock fejrer 25-års jubilæum med stor festivitas

Print Friendly, PDF & Email

Vesterhavsrock fejrer 25-års jubilæum med stor festivitas

Lørdag den 3. august blev en dag, der vil blive husket længe i Jammerbugt Kommune, da Vesterhavsrock markerede sit 25-års jubilæum med en storslået fest. Med et kvart århundrede af musik, fællesskab og uforglemmelige oplevelser bag sig, var der rigeligt at fejre for både arrangører, deltagere og alle involverede.

Dette års Vesterhavsrock startede allerede fredag den 2. august, hvor lågerne til en feststemte dyrskueplads midt i Fjerritslev, var omdannet til en storslået festivalsplads. Udvalgsformand for Fritid, Kultur og Landdistrikter i Jammerbugt Kommune, Helle Bak Andreasen, bød velkommen fra scenen ved lørdagens start på et storslået musikprogram og satte ord på den betydningsfulde milepæl.

Udvalgsformand Helle Bak Andreasen byder velkommen til Vesterhavsrock og fejrer festivalens 25-års jubilæum Foto: Privat

“I dag er en ganske særlig dag – en milepæl. Vi er nemlig til Sølvbryllupsfest – Vesterhavsrocks 25-års jubilæum. Fantastisk godt gået. Det er en ære og en stor glæde at stå her og være med til at fejre dette kvart århundrede af musik, af fællesskabet. og af uforglemmelige oplevelser sammen med jer alle,” lød det fra Helle ud over det store menneske mængde, der var klar til lørdagens store fest.

Helle Bak Andreasen benyttede lejligheden til at rette en stor tak til de mange frivillige, der har lagt utallige timer i at gøre festivalen til en succes.

“Jeres udrættelige indsats og engagement ER hjertet i Vesterhavsrock. Uden jer ville Vesterhavsrock ikke være muligt. Fra opstilling til oprydning, fra backstage-arbejde til at sikre, at hver gæst har en god oplevelse – ja – I klarer alle opgaver med et smil ,” sagde hun og høstede bifald fra publikum.

Sponsorerne blev heller ikke glemt i talen, hvor Helle Bak Andreas fremhævede deres vigtige rolle i at sikre festivalens fortsatte eksistens og succes.

“Uden alle Jer knap så stort et overskud til alle foreningerne bag – så også en stor og velment tak til Jer. I er jo netop med til at sikre, at vi har et Vesterhavsrock. Det er værdsat,” udtrykte hun.

Afslutningsvis rettede Helle Bak Andreasen sin opmærksomhed mod publikum og roste dem for at skabe den unikke stemning, som festivalen er kendt for.

“Det er jer, der skaber den unikke stemning her mellem de store bøgetræer midt i Fjerritslev, som Vesterhavsrock er kendt for. Jeres glæde og energi er jo netop med til at vise, at vi kan skabe en fantastisk to dages festival i Jammerbugten. Tak at I støtter op.”

Bosætningskonsulent June Haugaard, Helle Bak Andreasen og landdistriktskonsulent Andrea Kuzevski fra Jammerbugt Kommune Foto: Privat

Med Sømændene som lørdagens første optræden, kunne gæsterne se frem til en festlig aften, og mon ikke de lod propperne springe og skålede for Vesterhavsrocks første 25 år – og mange flere i fremtiden.

Stemningsbilleder:

Vesterhavsrock lyser op i natten – en festlig markering af 25 års musik og fællesskab. Foto: Privat
Vesterhavsrock lyser op i natten – en festlig markering af 25 års musik og fællesskab. Foto: Privat
Vesterhavsrock lyser op i natten – en festlig markering af 25 års musik og fællesskab. Foto: Privat
Jammerbugt Garden var også på plads Foto: Privat
- Annonce -

SENESTE ARTIKLER