ForsideJammerbugtTilbageblik: Politiet har øje på de nordjyske strande i Løkken og Blokhus

Tilbageblik: Politiet har øje på de nordjyske strande i Løkken og Blokhus

Print Friendly, PDF & Email

Tilbageblik: Politiet har øje på de nordjyske strande i Løkken og Blokhus

I et tilbageblik på nogle af de gode historier på Jammerbugtposten.dk går vi tilbage til juni 2024 og finder denne – læs eller genlæs den her:

Politiet har øje på de nordjyske strande i Løkken og Blokhus

Sommervejret er vendt tilbage og med den måske også trangen til lidt for kåd kørsel på strandene. Nordjyllands Politi vil lave kontroller og minder om, at bilister altid skal køre efter skiltning og forhold – også på strande.

Efter en kedelig periode med regn og blæst er varmen vendt tilbage, og det får Operativ Færdsel i Nordjyllands Politi – helt erfaringsbaseret – til at minde bilisterne om god skik på strandene:

”Der er ikke mange steder i landet, hvor motorkørsel på selve strandene er tilladt. Det er unikt for Nordjylland. Men det skal gerne være en sikker og tryg oplevelse for alle at besøge strandene – for eksempel i Løkken og Blokhus – og derfor vil vi gerne minde folk om, at man altid skal køre efter skiltningen og efter forholdene,” siger politikommissær Hjalte Reines, leder af Operativ Færdsel, Nordjyllands Politi.

Og han har tænkt sig at supplere de gode råd til bilisterne med uniformeret opmærksomhed:

”Vi foretager løbende kontroller hen over sommeren på alle de nordjyske strande, hvor vi vurderer, at det er relevant, og vi reagerer også på de henvendelser, vi får, hvis der bliver kørt uhensigtsmæssigt på strandene,” lyder det fra Hjalte Reines.

I mange tilfælde vil der være skiltet med en hastighedsbegrænsning ved nedkørslerne til strandene – eksempelvis maks. 30 km/t. Det gælder dog altid – skiltning eller ej – at man, jf. færdselslovens § 41, skal køre efter forholdene og tage hensyn til andres sikkerhed.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER