ForsideBlokhusMusikken i Blokhus får en hånd

Musikken i Blokhus får en hånd

Print Friendly, PDF & Email

Musikken i Blokhus får en hånd

Ingen sommer uden Musik på Torvet – bl.a. takket være en håndsrækning fra Sol og Strand i Blokhus

Blokhus og Musik på Torvet hænger uløseligt sammen. Både fastboende og feriegæsterne er glade for de dejlige sommeraftener, hvor velspillende danske bands sætter lyd på stemningen.

Derfor var bureauchef Julia Spiess Wolsgaard-Iversen fra Sol og Strand i Blokhus ikke et sekund i tvivl, da hun modtog en ansøgning fra Berit Bøjstrup, der er formand for Erhvervsforeningen Destination Blokhus, om en økonomisk håndsrækning.

Julia Spiess Wolsgaard-Iversen har hvert år 50.000 kroner på sit budget, som hun kan bruge til at støtte lokale projekter.

-Der er så mange, der er glade for de musikalske torsdage i Blokhus, så naturligvis vil vi gerne støtte, siger hun.

Den første Musik på Torvet i Blokhus løber af stablen den 4. juli, hvor Shu-bi-dua 2.0 kigger forbi, den sidste er 1. august, hvor Sømændene står for underholdningen.
Den Lokale Håndsrækning har eksisteret siden 2019, hvor der årligt er blevet uddelt 1 mio. kr. til lokale projekter i de 27 sommerhusområder, hvor Sol og Strand har lokale bureauer. Projekterne spænder vidt, og der er blandt andet givet penge til musikarrangementer, vinterbadning, Ren Strand, ny legeplads og meget andet.

Sol og Strand ønsker gennem håndsrækningen at honorere foreninger og ildsjæle, der har idéer til et projekt eller en oplevelse, som er med til at gøre feriedestinationen endnu mere attraktiv. Der uddeleles op til 50.000 kroner pr. lokalbureau om året, og pengene fordeles af bureauerne selv.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER