ForsideBrovstSkovsgård/Brovst KFUM IF Håndbold afdeling søger frivillige hjælpere

Skovsgård/Brovst KFUM IF Håndbold afdeling søger frivillige hjælpere

Print Friendly, PDF & Email

Skovsgård/Brovst KFUM IF Håndbold afdeling søger frivillige hjælpere

Håndboldafdelingen i Skovsgård/Brovst KFUM IF står over for udfordringer og søger nu hjælp fra lokale engagerede borgere. Til marts måned kommer de til at mangle to nye medlemmer til bestyrelsen og opfordrer alle med interesse for håndbold og fællesskab til at overveje at komme på banen.

Du behøver ikke være ekspert inden for håndbold eller bruge al din tid i hallen. Det vigtigste er lysten til at hjælpe med opgaver, der sikrer, at ungdommen fortsat kan dyrke håndbold i lokalområdet. Bestyrelsen holder 4-5 møder om året, og der er forskellige måder at bidrage på.

Nogle af de områder, hvor der er behov for hjælp, inkluderer at være stævneleder til hjemmekampe, bage kage til holdene, være tidtager til hjemmekampe, hjælpe med pølsevognen under byfesten, finde sponsor gaver til hjemmestævner, og endda hjælpe med at søge fonde til boldvogn eller andet og ved overnatninger til stævner.

Alle, der er interesseret i at bidrage på en eller flere områder, opfordres til at kontakte Tina på telefonnummer 30742760. Ethvert bidrag, stort eller småt, vil være til stor gavn for fællesskabet og håndboldafdelingen.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER