ForsideFjerritslevBogsalg på Fjerritslev Bibliotek: Gør en god handel og find skatte i...

Bogsalg på Fjerritslev Bibliotek: Gør en god handel og find skatte i deres kasserede materialer

Print Friendly, PDF & Email

Bogsalg på Fjerritslev Bibliotek: Gør en god handel og find skatte i deres kasserede materialer

Fjerritslev Bibliotek åbner dørene for en spændende boghandelsoplevelse, hvor du har chancen for at gøre en god handel og opdage skatte blandt deres kasserede materialer. Kom og udforsk det store udvalg af børne- og voksenbøger samt tidsskrifter, som biblioteket har valgt at sætte til salg.

Bogsalget starter den 9. januar kl. 10:00

Fra tirsdag den 9. januar og indtil onsdag den 31. januar kan bogelskere og litteraturinteresserede besøge Fjerritslev Bibliotek i deres betjente åbningstid og gå på opdagelse i det spændende udvalg af kasserede materialer. Salget starter kl. 10:00 og vil blive løbende opdateret, så der er altid nye bøger at udforske.

Vælg mellem et stort udvalg af bøger og tidsskrifter

Bogsalget på Fjerritslev Bibliotek byder på en bred vifte af valgmuligheder. Uanset om du er på jagt efter populære romaner, faglitteratur, børnebøger eller tidsskrifter, vil du finde noget, der passer til din smag. Det er en unik mulighed for at berige din bogsamling eller finde den perfekte gave til en anden litteraturentusiast.

Opdateret løbende, så du ikke går forgæves

Fjerritslev Bibliotek forsikrer, at bogsalget vil blive opdateret løbende, så du ikke går forgæves. Der vil altid være nye bøger og materialer at udforske, så det er en fantastisk chance for at gøre en god handel gennem hele januar måned.

Så sæt kryds i kalenderen, og tag turen til Fjerritslev Bibliotek fra den 9. januar til den 31. januar i den betjente åbningstid. Gør en god handel, støt biblioteket, og lad dig fordybe i verdenen af fantastiske bøger.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER