Flot slutspurt til håndboldherrerne i Aabybro

Print Friendly, PDF & Email

Aabybro HK herrer gjorde i weekenden comeback i Danmarksserien.

En tilfreds Cheftræner, Klaus Simonsen, udtaler følgende om kampen:

-Det var med stor respekt for dagens modstander vi drog mod Dr. Ingrid Hallerne i Farsø. Holdet havde vundet stort set alt siden starten af november og holdet ser ud til at have fundet melodien efter nederlag i de første 4 kampe før jul.

-Men en god slutspurt sikrede det tidligere 3. Divisionshold endnu en sæson i DS.

-Holdet er markant ældre end vores – Det var rutinen mod ungdommens mod og friskhed. Vi havde afbud fra 4 spillere inden kampen med diverse skader, rejse mv. Så vi var en sluttet flok på 9 spillere der var klar.

-Vi startede kampen med at dække helt fladt for at pumpe Farsø lidt for kræfter i starten – Ved stillingen 8-8 satte vi gang i taktikkens fase 2 – nemlig at dække offensivt og det gav pote.

-Spillerne fik godt styr på Farsø og det udmøntede sig i nogle kontramål og en solid pauseføring på 16-11. Starten af anden halvleg faldt ugen ud til vores fordel og stillingen var ret hurtigt 23-14. Herefter forsøgte Farsø sig med 7 mod 6 – lidt offensivt forsvar, men lige lidt hjalp det.

-Kampen slutter fuld fortjent med plus 10 til os. 33-23. Vi leverede en fremragende holdindsats med gode præstationer over hele linjen. Det lover godt for de kommende kampe, slutter en meget tilfreds cheftræner