ForsideBlokhusFørst Til Verdens Ende med søstrene Susie og Heidi Rasmussen i Blokhus

Først Til Verdens Ende med søstrene Susie og Heidi Rasmussen i Blokhus

Print Friendly, PDF & Email

Først Til Verdens Ende med søstrene Susie og Heidi Rasmussen i Blokhus

Onsdag d. 7. februar kl. 19.30 gæster Susie og Heidi Rasmussen Restaurant Nordstjernen med foredraget ”Du kan meget mere end du tror” omhandlende deres oplevelser med TV2-programmet Først Til Verdens Ende.

Det hele begyndte med en lille hvid løgn, da de fortalte kollegaer og venner, at de skulle på et 7-ugers yogaophold i Indien. Det viste sig dog at være et dække over deres deltagelse i TV2-programmet, hvor de sammen med fire andre hold konkurrerede om at nå destinationen Buenos Aires.

De seje søstre

Susie og Heidi har overvundet mange grænser, herunder at slippe kontrollen på deres rejse mod målet. Målet var dog ikke blot destinationen, men at skabe oplevelser sammen og tage dem med hjem i hjertet.

Efter at have oplevet hårde år, hvor de mistede deres mor i 2010 og senere stod over for Susies uhelbredelige kræft, afgav de et løfte om altid at passe på hinanden. Trods udfordringerne har søstrene skabt minder og beriget danskerne med deres nordjyske charme og positive tilgang til livet.

Du kan meget mere end du tror

Nu har du muligheden for at opleve Susie og Heidis foredrag, når de deler deres vilde oplevelser fra TV2-programmet “Først Til Verdens Ende.”
Kom og hør deres fortællinger om op- og nedture, “panok” og mindeværdige øjeblikke på deres rejse til Buenos Aires.

”Vi er utrolig bærret over at Susie og Heidi vil gæste Blokhus, og tage os alle med på rejsen de har været på. Vi er sikker på at det bliver et fantastik foredrag som bliver leveret med god nordjysk charme” siger eventansvarlig Rikke Eriksen.

Allerede nu kan der købes billet på https://blokhus.nemtilmeld.dk/60/ for blot kr. 50,-

Der kan tilkøbes mad inden show, samt der vil være pause med mulighed for køb af sodavand, øl, kage og snacks.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER