1 års fødselsdag hos Svedbanken i Saltum

Svedbanken Saltum Formand Mark Larsen Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

1 års fødselsdag hos Svedbanken i Saltum

D. 26. marts 2023 kunne Svedbanken midt i Saltum fejre sin første fødselsdag. 

Den tidligere sparekassebygning på Tinghøjgade 12, som det seneste år har dannet rammerne for byens motionscenter, drevet af Saltum IF, er kommet rigtig fint igennem sit første år.

– Vores første målsætning var at få 100 medlemmer, så økonomien kunne gå i nul. Vi tæller herefter de første 12 måneder hele 250 medlemmer, hvilket er rigtig stærkt, fortæller Formand for Saltum IF Mark Larsen og fortsætter:

– Vi er en forholdsvis ny og ung bestyrelse hos Saltum IF, som er kommet til de sidste par år. Flere er fra området og kommet tilbage efter studietiden i større byer og den tidligere bestyrelse har haft styr på økonomien, så der var et godt grundlag for at lave investeringen i Svedbanken, der heldigvis også har modtaget større støttebeløb hos forskellige fonde. 

Svedbanken Saltum Formand Mark Larsen Foto: Jammerbugtposten.dk

– Der er behov og muligheder for mere udvikling og opdatering af foreningens forskellige anlæg og bygninger og her er alle medlemmer i Svedbanken og Saltum IF med til at bidrage med deres kontingent, medlemskab og frivillige kræfter, slutter formanden. 

Fødselsdagen hos Svedbanken markeres med gratis frugt hele ugen til medlemmerne, som kommer og træner. 

Svedbanken har åbent alle dage mellem kl. 5-23. Et medlemskab med fri træning koster 149 om måneden. Du skal være over 14 år for at træne i Svedbanken. 

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn