Vellykket Billotteri – Familien Kold Kristiansen vandt bilen

Familien Kold vandt årets bil i Bil Lotteriet hos støtteforeningen til Fjerritslev Idræts Forening (FIF) Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email


Vellykket Billotteri – Familien Kold Kristiansen vandt bilen

Støtteforening FIF har igen i år afholdt det traditionsrige store støtte lotteri. De mange solgte “lodder” i form af nøgler kunne afprøves hos HJN Auto i Fjerritslev lørdag den 5. november. Det var familien Kold Kristiansen der vandt bilen. Og det var Erik familiens mindste på 6 år der låste låsen op.  

  • Formand støtteforening FIF Mathias Bjørn Nielsen fortæller,  Vi i Støtteforening FIF vil gerne sige tusind tak for et vellykket billotteri. Tusind tak til HJN Auto Fjerritslev og Aabybro  for et fantastisk arrangement og støtte med lotteriet.
  • En stor tak til alle vores gave og bil-reklame  sponsorere, til alle salgsstederne,  til alle som har været med til få nøglerne solgt, og til alle som har købt nøgler. I er alle med til at gøre en forskel for ungdommen i FIF håndbold og fodbold.
  • Stort tillykke til alle vinderne. Der er stadig 2 nøgle gevinster, og flere nummer gevinster tilbage. Så hvis du/I har nøgler som ikke er blevet tjekket, så skynd jer forbi HJN Auto, hvor I kan prøve nøgler og tjekke om der skulle være gevinst på kuvert nummeret. Der kan prøves frem til den 17/11, slutter Mathias Bjørn Nielsen.

Udover at støtte støtteforeningen FIF ved at deltage i bil-lotteriet har du også mulighed for at blive medlem af støtteforeningen. Ønsker du medlemsskab skal du kontakte formand Mathias Bjørn Nielsen – Det koster 95 kr. om året og man er derved med til at give ungdoms idrætten i FIF gode oplevelser.

Deltag i debatten på Jammerbugtposten.dk - Skriv en kommentar til denne artikel:

Skriv venligst en kommentar
Indtast dit navn