Brovst spiste sammen fredag aften

Flot fremmøde til spis-sammen og koncert for børnene fredag den 14. juni 2019.
Print Friendly, PDF & Email

Vejret var herligt det meste af dagen, og der var rigtigt mange besøgende på festpladsen hele fredagen til Spis-sammen arrangeret af Brovst Borgerforening i forbindelse med Brovst Byfest 2019.

Børnekarneval med ca. 140 festglade børn skabte en god stemning, en stemning som blev løftet endnu højere under koncerten med Michael Back – Sjov og Musik for børn, som underholdt både børn og voksne i teltet.

Stemningsbilleder

Spis-sammen, hvor der blev serveret helstegt kylling med tilbehør, havde et flot fremmøde med 130 skønne gæster, der tog for sig at mad, drikke og hyggeligt fællesskab.

  • Antal deltagere var over vores forventning i forhold til deltagelsen ved spis-sammen. Og det var alt fra børnefamilier til pensionister. Så der ramte vi endelig plet. Og maden har fået store roser, så det var 100% en succes der bør gentages, fortæller formand for Brovst Borgerforening Heidi Lindstrøm.

Brovst Speedway Club, Falck og Skovspillerne var også forbi pladsen;

Fodboldturnering blev vundet af Weiss’ Deciple og anden pladsen gik til Muldvarperne.

Festlighederne fortsætter i dag i Brovst, hvor der til aften er spisning, Brovst Revy 2019 med efterfølgende dans i teltet. 120 mennesker har allerede sikret sig billet til spisningen og flere deltager vil komme til i løbet af aftenen, dels for at opleve årets Brovst Revy og den efterfølgende teltfest.

Frem til i aften er der forskellige børne aktiviteter på pladsen bl.a. børne dyrskue – Se hele dagens program KLIK HER