3 tips til indretningen af hjemmets entré

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email


Skal du til at indrette hjemmets nye entre, eller har du bare lyst til at få inspiration til, hvordan du kan give lidt liv til det første rum, som både du og gæster ser, når de træder ind ad døren? Så læs med her. For med få ting og ændringer kan du gøre det lidt glemte rum en smule mere livligt.  

Få plads til overtøjet

Den vigtigste funktion i en entre er for mange familier at opbevare udendørs tøj og sko. Det kan gøres på en pæn måde, som ikke giver et rodet udtryk. Også selvom I er mange. Måske er en skohylde god til jer for at skabe plads til alle beboerne i hjemmets sko. Hvis I har pladsen i entreen, kunne et møbel til familiens jakker være en god ide. Det kan hjælpe med at gemme dem lidt væk på en pæn og organiseret måde. 

Skab stemning med personlige genstande

Selvom vi ikke opholder os meget i entreen, kan indretningen i den godt gøres mere personlig. Tilføj små ting, eller hæng billeder op på væggen for at skabe en hjemlig og personlig stemning som er unik for lige præcis jeres hjem. Det vil hurtigt skabe en stemning af at være kommet hjem, når man bliver mødt af flotte og personlige genstande fra start. 

Prioriter også belysningen i entreen

En god belysning i entreen er meget vigtig. Det er især vigtigt hvis I ikke har vinduer eller andre naturlige lyskilder til at lyse rummet op. Mange af os klæder os på til at gå udenfor netop i entreen, og kan godt lide at tjekke om skoene sidder fint, og om tøjet sidder som det skal, før vi bevæger os ud i verden. Udover det, så er den gode belysning også mindst lige så vigtig i skabelsen af den gode stemning i rummet.