Sjove ideer til familiens sommerferie

Print Friendly, PDF & Email

For mange mennesker er det en lettelse, når ferien endelig kommer – der har været travlt med jobs, studier og hverdag, og derfor kan det være rart at komme lidt væk fra alt dette. Samtidigt giver ferien også mange familier muligheden for at være sammen på en måde, der ikke er mulig i den meget pressede dagligdag. 

Tag familien med på feriecamp

Der er mange arrangører og frivillige rundt omkring i landet, der rigtig gerne vil hjælpe jer med at få den bedst mulige ferie. En af de muligheder I har for at få en god ferieoplevelse herhjemme, kunne f.eks. være at tage på en camp i ferien. Her kan der være mange forskellige ting i fokus, alt efter hvad I som familie interesserer jer for – du kan læse mere om forskellige feriecamps på dincamp.dk.

Ny kultur er en del af den menneskelige dannelse

Igennem hele skolegangen hører du ordet ”dannet” rigtig mange gange. Du skal blive til et dannet menneske, der forstår verden og samfund, og som kan træffe fornuftige beslutninger på mange forskellige områder. Noget af det der virkelig kan sætte gang i dannelsesprocessen, ved ikke bare dig men hele familien, er at opleve en ny kultur. Det behøver ikke engang være i et andet land, da der er rig mulighed for at opleve forskellige kulturer indenfor de danske grænser. 

Ryk nogle grænser

Er der noget, du aldrig har prøvet det før, som du har haft lyst til i lang tid? Så er ferien det perfekte tidspunkt! Tag familien med under armen, så I sammen kan prøve noget, der virkelig rykker jeres personlige grænser. Nogle gange kan det være meget sundt at kaste sig ud i ting, I egentlig er lidt usikre på – på den måde kan I lære meget om jer selv, mens I samtidigt lærer noget om hinanden som familie.