Hune Boldklub: Forvent det bedste!

Morten Drivsholm
Foto: Hune BK formand Morten Drivsholm
Print Friendly, PDF & Email

Forvent det bedste!
Hune Boldklub har mottoet ”Forvent det bedste!”, og det agter klubben ifølge formand Morten Drivsholm naturligvis at leve op, ligesom man har et ønske om at ville det bedst muligt for den enkelte spiller.

Det er netop på den baggrund, at Hune Boldklub med virkning fra efterårssæsonen 2021 har indgået samarbejde med to andre klubber.

”Baggrunden for samarbejdet med de to andre klubber er netop et ønske om at gøre det bedst muligt for vores spillere. Og det er der et behov for, idet vi står overfor at skulle flytte klubben. XL Byg overtager vores område for at opføre ny butik her, og lige nu er der ikke en afklaring af klubbens fremtid og herunder beliggenhed af fremtidige baner”, forklarer formand Morten Drivsholm.

Hune Boldklub har derfor indgået holdsamarbejde med Nordens Paris i Aalborg, og klubbens hold (Hune 2, som senest har optrådt i Serie 3, pulje 29) vil træne i Aalborg under ledelse af de nuværende trænere.

Desuden har Hune Boldklub indgået et holdsamarbejde med Gjøl B om klubbens hold i Serie 5 og Serie 6 (Hune 2).

”Vi ønsker at være på forkant med den aktuelle situation, hvor det efter nytår er usikkert, hvor vi har mulighed for at træne og afvikle vores kampe indtil en anden beliggenhed er fastlagt og nye baner etableret. Vi ønsker at gøre det bedst muligt for vores spillere, som også har en forventning om det bedste”, slutter Morten Drivsholm fra Hune Boldklub.