Caroline og Anders fra Ingstrup Trivselsskole har sovet i telt i 3 og 2 år

Caroline og Anders har sovet i telt i 3 og 2 år. Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Caroline og Anders går begge to på Ingstrup Trivselsskole. Caroline går i 7. klasse og Anders i 3. klasse – og de er vilde med at sove i telt. 

Caroline på snart 14 år har onsdag den 16/6 sovet i telt i 3 år, kun afbrudt af nogle få nætter på grund af sygdom eller lejrskole. 

Caroline startede tilbage i maj 2018, hvor en varm Kr.Himmelfart fik Caroline til at sove i telt sammen med sin lillebror Anders. Men selv om fridagene sluttede, fortsatte Caroline med at sove i telt.

Karen, som dengang var leder for Carolines spejdergruppe sagde til Caroline, at der var et mærke, hvor man skulle sove i telt i et år (365 nætter af 400 mulige), og det satte Caroline sig for. 

Efter det første år hoppede lillebror Anders med, så fredag den 11/6 har Anders på nu 10 år sovet i telt i 2 år, igen kun afbrudt af ganske få nætter.

Børnene sover i hver sin kabine i et tunneltelt. Et telt holder cirka 1/2 år uanset om det har været et campingtelt til 4.-5.000kr eller et brugt hotel telt fra en af de store festivaler.

Børnene sover i almindelige 3 sæsoners soveposer, men i de kolde måneder har de haft en fleecepose inden i soveposen og en dyne og tæpper pakket omkring. Nattøjet er ligeledes skiftet ud med en heldragt i fleece, når der er koldt.

Flere er kommet med på sove-i-telt-mærket

Flere andre skønne spejdere er faktisk også i gennem perioden hoppet med på vognen, så i hvert fald 3 andre spejdere fra Søfolket i Saltum har nu også sovet i telt i 1 år.

Begge børn har sagt, at nu vil de ind og sove igen, så det bliver spændende at se hvor lang tid, der går, før de vænner sig til det igen.