Kom med på Sommerkunstskolen 2021!

Foto fra en tidligere Sommerkunstskole
Print Friendly, PDF & Email

Så er der åbent for tilmelding til dette års Sommerkunstskole, hvor 7-12-årige børn kan få sig en sjov uge med kunst, kreativitet og socialt samvær.

Kultur-, Fritids- & Landdistriktsudvalget inviterer nemlig igen i år 7-12-årige børn i Jammerbugt Kommune til Sommerkunstskole, som i år bliver afviklet i den første uge af skolernes sommerferie (uge 26). Det foregår mandag-fredag kl. 9-14 på Bratskov i Brovst.


Der er plads til i alt 48 deltagere på tre forskellige hold: KUNST & DESIGN (plads til 24 børn som bliver delt i to grupper), DANS (plads til 12 børn) og VI BYGGER (plads til 12 børn). Der vil blive undervist i fem dage af professionelle kunstnere.

De børn der melder sig til danseholdet, vil komme på en tidsrejse i dans. Hvis du deltager i kunst & design, kommer du til at lave sjove og skøre figurer og lege med, hvordan deres udtryk og bevægelser er. Og der bliver selvfølgelig arbejdet med mange forskellige materialer, f.eks. maling, farvekridt, pensler mm. På byggeholdet kan du skabe din egen rollespilsfigur med rustning og våben ud af liggeunderlag, lim, maling, perler og anden pynt, så du til sidst har en lille hær af venlige krigere.

Sommerkunstskolen giver mulighed for kunstnerisk fordybelse og kreativ udfoldelse samt for at have det sjovt og møde nye venner.

Der er nu åbent for tilmelding, og både drenge og piger er meget velkomne på alle hold! Tilbuddet om deltagelse på Sommerkunstskolen 2021 er sendt ud til alle folkeskoler og friskolers elever i målgruppen i Jammerbugt Kommune via skolernes digitale kommunikationsplatforme.

I tilfælde af en aflysning som følge af COVID-19, vil deltagerbetalingen blive refunderet. Desuden vil de til den tid gældende retningslinjer naturligvis blive fulgt.

Læs mere om programmet samt tilmelding i denne brochure

Se Sommerkunstskolens hjemmeside