83 kg affald fjernet fra veje og grøfter omkring Saltum

Foto: Privat

Så er Affaldsindsamlingen slut og Nicholaine Bøgh Bisgaard er simpelthen så ovenud glad og rørt over den opbakning der har været til at få gjort forårsrent i Saltum – tusind tusind tak!

Nicholaine Bøgh Bisgaard fortæller, min familie og jeg drog glade ud og smed affaldssække i postkasserne hos dem der ville hjælpe os, og sammen har vi fået fjernet 83 kg. henkastet affald fra byens veje og grøfter.

-- annonce ---


Ikke alle har fået sorteret skraldefangsternes udbytte, men vi kan melde om, at der bl.a. er blevet fundet;

43 stk. mundbind, 115 dåser med pant, 39 dåser uden pant, 124 stk. take away emballage og over 1432 stk. stort som småt plastik.

Jeg ved skolens seje børn også har været afsted på flere skraldeture, så vi kan virkelig være stolte over den store indsats der har været de sidste to uger – selvom det selvfølgelig er træls, at det overhovedet er nødvendigt.

I Saltum kaster vi om os med smukke omgivelser, som vi der bor her nyder godt af til hverdag og som turister valfarter hertil for at nyde i ferierne – så lad os håbe at færre har lyst til at kaste om sig med affald i den fælles interesse for vores område.

Tusind tak til alle der har hjulpet og også en kæmpe tak til alle der har heppet, dyttet og hujet når I har mødt os på vejene.

Foto: Privat