7-års fødselar: Råd & Dåd Genbrug i Brovst

Foto: Jammerbugtposten.dk

I Mandags holdt Råd & Dåd Genbrug i Brovst fødselsdag og inviterede i den anledning på kage og en god snak til de besøgende i butikken. Råd & Dåd Genbrug er efterhånden kendt af mange, og det er en velbesøgt butik, hvilket også afspejlede sig på fødselsdagen. – Der kom en del og fik et stykke kagemand og gjorde en god handel, fortæller Rasmus Højen.

Selvom Råd & Dåd Genbrug i mandags holdt 7-års fødselsdag, er butikken ældre end som så. Tilbage i 1994 begyndte salget af genbrugsvarer så småt, og i 1996 fik den første genbrugsbutik sin opstart i lokalerne ved siden af Tage Jungersen og Skovsgård Sodavandsfabrik. Omkring starten af årtusindeskiftet rykkede Råd & Dåd Genbrug til Blushøj 4 ved Attrup, som både dengang og nu er lokation for Råd & Dåds Gartneri og kontor. 

-- annonce ---

Grundet Attrups beliggenhed flyttede genbrugsafdelingen til Vestergade 62 i Brovst. Det blev lettere for kunderne at besøge butikken, og kundekredsen vokser endnu.

Kender man til Råd & Dåd ved man, at de arbejder ud fra princippet at ”alle dur til noget”. Det er et lokalt forankret projekt, som hjælper lokalområdet med at støtte alle i at udnytte deres ressourcer på en god måde. Siden 1994 har Råd & Dåd arbejdet for at give mulighed for at få et meningsfyldt arbejde til personer, som har svært ved at være på arbejdsmarkedet.

Er du glad for genbrug og mangler antikke nips-ting, retromøbler eller noget tredje, kan du i Råd&Dåd Genbrug både gøre en god handel og samtidig støtte Råd & Dåds arbejde, som betyder meget for mange mennesker og for lokalsamfundet – og du kan helt sikkert få en god snak med på vejen også.