Endnu en sejr i testkamp

Print Friendly, PDF & Email

I et fint fodboldvejr på klubbens nye kunstgræsbane spillede Jammerbugt FC endnu en fin træningskamp.

Faktisk var den mere end fin. Jammerbugt FC spillede sig nemlig til endnu en storsejr. Senest blev det til 9-2 over DS holdet Sæby IF, og denne gang endte det med 4-0 over divisionskollegaerne fra Vejgaard B.

Jammerbugt FC, som mødte til kamp med trætte ben ovenpå hård træning og kamp få dage for inden, satte sig hurtigt på spillet og kontrollerede kampen hele vejen igennem.

Organisationen virkede solid og spillet fremad banen veloplagt. Der blev skabt chancer og der blev omsat chancer til mål. Midt i første halvleg blev det 1-0, da Bardhec Bytyqi med en effektiv finte satte to mand i venstre side af gæsternes felt. Fra baglinjen lagde Bardhec en flad bold ind tæt under mål og her kom Max Møller først med en sikker inderside.

Det blev også til et velfortjent 2-0 mål inden pausen. Denne gang sendte Sead Gavranovic en bold i dybden til Viktor Ahlmann, som elegant rundede Vejgaard keeperen og lagde bolden i nettet på ny.

Kampbilledet fortsatte efter pausen. Vejgaard havde enkelte muligheder foran Jammerbugt målet, men de blåblusede holdte nullet, og så slog de til i den anden ende.

Det blev 3-0, da Viktor Ahlmann løftede en bold i feltet til indskiftede Tobias Thorhauge, som flot pillede den ned og forbi Vejgaards fremadstormende målmand for i næste bevægelse at sende bolden i mål. Det var også Thorhauge, som sendte det fjerde og sidste mål i kassen. Efter et af kampens bedste angreb, hvor Jammerbugt FC med hurtigt og kreativt angrebsfodbold spillede sig igennem Vejgaard defensiven, dukkede den unge Jammerbugt FC spiller op i feltet og kom først på en repost. 4-0 og så var endnu en træningskamp veloverstået.

Med 13 mål i to kampe virker efterårets manglende skarphed foran mål til at høre fortiden til. Nu gælder det Vendsyssel FF i næste test.