60-års fødselsdag

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

60-års fødselsdag

Dorthe Buss, kontorassistent i økonomiafdelingen i Sol og Strand Feriehusudlejnings hovedkontor i Hune, fylder 60 år på søndag.

Dorthe Buus. Foto: Sol og Strand Hune

Dorthe Buus har været ansat hos Sol og Strand i tre perioder på tilsammen 27 år siden 1992. Indtil da arbejdede hun hos en lokal entreprenør.

Siden en rygoperation i 2005 har hun været ansat som fleksjobber – og hendes plan er, at hun bliver ved med at arbejde i Sol og Strand til hun kan gå på pension som 68-årig.

-Jeg blev fleksjobber, fordi jeg var gennem en rygoperation. Og det var også grunden til, at jeg har været væk fra Sol og Strand i en periode på to år. Men jeg har altid været glad for at være ansat i Sol og Strand – og det er jeg virkelig stadig, fortæller Dorthe og fortsætter:

-Sol og Strand er en del af en spændende branche. Både vi, feriegæsterne og de sommerhusejere, som vi servicerer og samarbejder med, er jo afhængige af det danske vejr – og det er nogle gange op ad bakke. Det svinger jo mildt sagt.

-Men derud over er der ikke slinger i den hos Sol og Strand. Vi er et meget professionelt firma. Og vi har det stærkt sammenhold mellem os. Vi er gode kolleger – og vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, som understøttes af ledelsen. Det vil jeg under ingen omstændigheder bytte væk.

-Og så gør det også en forskel for mig og mange sommerhusejere, som lejer ud gennem Sol og Strand, at vi er ejet af en velgørende fond, der deler ud af sit overskud til lokale og velgørende formål. Vi bidrager blandt andet til at udvikle de lokalsamfund, hvor vi lejer sommerhuse ud. Det har jeg det godt med – og det er også den melding, jeg får fra sommerhusere og feriegæster, som jeg taler med.

Gennem de seneste år har Dorthe Buus haft ansvar for betjening af de husejere, der lejer deres sommerhuse og ferieboliger ud gennem Sol og Strand. Hvilket både er inspirerende og udfordrende.

-Vi lejer hvert år 6.500 private sommerhuse og ferieboliger ud til både danske og udenlandske feriegæster. Og det betyder jo, at jeg er i kontakt med mennesker fra hele landet. Vidt forskellige mennesker med forskellige ønsker og behov, som vi gør alt, hvad vi kan for at servicere, så vi sammen med husejerne har det optimale at tilbyde de feriegæster, som er blevet vilde med at holde ferie i danske sommerhuse. Og dem bliver der heldigvis flere og flere af, siger fødselaren.

Dorthe Buus er mor til tre voksne børn – og både mormor og farmor til fire, snart seks, børnebørn, som alle er bosat i Nordjylland.

Stort tillykke med den runde dag på søndag til Dorthe.

LÆS OGSÅ: VesterhavsRock 2023 se hvem der er med på det store musikprogram