Ahlmann vil hellere se resultater end godt spil

Victor Ahlmann Foto: thomas Jansen Jammerbugt FC

Selvfølgelig er en kombination af det gode spil og de gode resultater øverst på ønskelisten, men i en sæson, hvor det ikke har været muligt at få begge dele opfyldt på en gang, så tager Jammerbugt FC angriber, Viktor Ahlmann, til hver en tid de gode resultater først. Ikke mindst idag, hvor en vigtig kamp i forhold til dysten om top 6 placeringerne venter.

Der har i størstedelen af spilleminutterne dette efterår været spillet fin fodbold af de blåblusede, men det har været lavvande for den blå bølge, hvad angår point. Det har bl.a. manglende skarphed skylden for, og Jammerbugt FC angriber, Viktor Ahlmann, tager gerne sin del af ansvaret.

-- annonce ---

– Der har ganske enkelt manglet kvalitet og kynisme, især fra os offensive spillere. Det har langt fra været godt nok og selvfølgelig noget, som vi skal have vendt hurtigst muligt, lyder det fra Ahlmann, der har i sinde at skyde med skarpt igen søndag, når Dalum IF kommer på besøg til en særdeles vigtig kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena.

Udover mål, skal der leveres en stor arbejdsindsats, noget som Viktor Ahlmann selv er garant for fra forreste linje, hvor den hurtige angriber ikke er bleg for at gå forrest i presspillet og jagte bolde. Og i øvrigt så tager han gerne de mål, der ryger ind via skinnebenet. Nu handler det nemlig først og fremmest om at få chancerne skovlet det sidste stykke ind over stregen, og så må det flotte spil komme i anden række.

– Det er klart, at vi skal ud og have tre point på søndag. Vi skal have bygget vores hjemmebane op igen og så skal vi tilbage i den sjove halvdel.  I de næste par kampe er det lidt irrelevant, hvor flot vi spiller, hvis vi bare får hevet nogle point hjem, lyder det fra Ahlmann, der de seneste mange sæsoner har scoret en god portion mål. Der er grund til at tro, det kommer til at ske igen. Søndag vil være en god dag at starte. Ikke kun for Viktor Ahlmann og resten af offensiven, men for hele holdet.

Der skal arbejdes 3 point i hus, så Fort Jammerbugt igen kan stå stærkt og den blå bølge kan rulle i top seks. Der er kick off på Sparekassen Vendsyssel Arena søndag d. 22. september kl. 14.00.