Haps Haps Haps, nu skal I ha’ snaps – Blokhus Snapseløb 2023

Blokhus
Foto: Jammerbugtposten.dk
Print Friendly, PDF & Email

Haps Haps Haps, nu skal I ha’ snaps – Blokhus Snapseløb 2023

OPDATERING: Årets Snapseløb, som skulle have fundet sted i morgen lørdag d. 25. november er desværre aflyst.

Lørdag den 25. november inviterer Erhvervsforeningen Destination Blokhus til årets julenyhed, et underholdende Snapseløb for voksne i Gateway Blokhus.

Man må yde før man kan nyde
I Snapseløbet udfordres deltagerne til at teste deres udholdenhed i løbet af en to-timers periode, hvor de skal se hvor mange omgange de kan tilbagelægge. Hver omgang svarer til cirka en kilometer, og som ekstra belønning skal der bundes en velsmagende snaps, hver gang målstregen passeres.

Der er ingen krav til fysiske form, man skal blot være fyld 18 år for at deltage. Så uanset om man er en træningsentusiast eller blot ønsker at have det sjovt med vennerne, kan man deltage i årets mest underholdende juleløb med sidevogn.

Der er naturligvis en præmie til den deltager, der klarer flest omgange.

Eventansvarlig Rikke Eriksen udtaler: “Vi glæder os meget til denne nye juletradition, og jeg vil gerne opfordre alle til at trække i træningstøjet, finde julehuen frem og invitere venner, holdkammerater eller måske medstuderende med til årets mest festlige juleløb ved Vestkysten.

Sjov og julehygge
De Tre Tosser, en skør og festlig løbeflok, deltager i årets Snapseløb. De er kendt for at løbe i habiter og skabe glæde blandt alle deltagerne. Til Snapseløbet medbringer de julemusik på ruten, så du vil ikke være i tvivl om hvor de befinder sig, og de er klar på at skåle med alle til løbet.

Så gir’ de nok en lille en
Snapseløbet er en fantastisk lejlighed til at fejre venskab og tage hul på juletiden, så tilmeld dig inden fredag d. 24. november kl. 10 på www.blokhus.nemtilmeld.dk/57/