40 frivillige boksere var aktive på Fjerritslev Dyrskue 

Mogens Breum og Susanne Hermansen fra Orion Foto: Jammerbugtposten.dk

40 frivillige boksere var aktive på Fjerritslev Dyrskue 

Solen skinnede om kap med de store smil hos de mere end 3000 gæster, der lørdag den 13. maj 2023 havde fundet vej på dyrskuepladsen, mellem de høje bøgetræer, der satte en fantastisk kulisse for årets dyrskue. 

-- annonce ---

Fjerritslev Dyrskue 2023 satte rekorder

Deltager-rekord af tilmeldte dyr til skuet, antal erhvervs-stande og gæsterne blev bare ved og ved med at sive til pladsen i løbet af dagen. 

-Vi måtte parkere helt nede ved Brugsen, lød det fra en forbipasserende da Jammerbugtposten.dk havde sat formanden for BK Orion, Mogens Breum, stævne lige efter frokost til en snak om, hvilken betydning at Fjerritslev Dyrskue har for dem som aktiv forening i byen.

-Det klinger godt i klubkassen og giver os mulighed for at udvikle bokseklubben i byen, starter Mogens og smiler, mens han kigger sig tilfreds ud over den fyldte dyrskueplads lige ved siden af Jammerbugt Idrætscenter og fortsætter:

-Selve dyrene ved vi ikke så meget om, men at være med til at skabe en festlig dag med Fjerritslev Dyrskue, ved vi efterhånden en del om. Det er nemlig 22. gang, at vi som BK Orion stiller op med et stort hold med ca. 40 frivillige til at passe flere salgsboder, tombola, salg af indgangsbilletter og bemanding i det store spisetelt, hvor årets menu er helstegt pattegris med hvad dertil hører.

Og festligt var Fjerritslev Dyrskue 2023. Et fantastisk vejr og en god markedsføring for årets Fjerritslev Dyrskue fik besøgstallet helt op i skyerne.

 

BK Orion havde udover det store antal af frivillige personer til at hjælpe med afviklingen af Fjerritslev Dyrskue, også kræfter til at bemande sin egen stand på området med udstillinger. 

-Boksesporten i Fjerritslev har i løbet af det sidste års tid virkelig fået medvind og opbakningen omkring klubben er fantastisk. Vi har en stand her på Fjerritslev Dyrskue, hvor man bl.a. kan prøve at slå til en boksebold – det er populært og forhåbentlig kan vi byde nye medlemmer velkommen, når den nye sæson starter i august måned. For som vi siger i klubben, hellere et ringhjørne end et gadehjørne for de unge mennesker, slutter Mogens Breum.

Fjerritslev Dyrskue afvikles af Landbo Nord og med stor hjælp af frivillige fra BK Orion.