40 års jubilar i Fjerritslev

Susanne Jensen
Susanne Jensen
Print Friendly, PDF & Email

Regnskabsassistent Susanne JensenNygade 11, Østrup, 9600 Aars, kunne den 1. januar2021 fejre 40 års jubilæum i Dansk Landbrugsrådgivning.

Den 1. januar 1981 blev Susanne Jensen ansat som elev i det der dengang hed Himmerlands Samvirkede Landboforeninger i Aars.


Susanne boede selv som barn på en mindre ejendom med landbrug, så det var interessen herfra, kombineret med interessen for tal, som gjorde, at Susanne søgte til en landboforening.

Den første tid gik med at indtaste kassebøger, og da landbruget var i en svær periode, gik der også meget tid med at renskrive gældssaneringer. Susanne blev glad for arbejdet og specielt den gruppe, som hun blev en del af. Her var der mulighed for at trække på kollegaernes erfaringer, så det var et trygt sted at være.

I 2013 kom Susanne Jensen til LandboNordsafdeling i Fjerritslev, hvor hun i dag arbejder med små- og mellemstore landbrugsvirksomheder – herunder lokale vandværker, hvor Susanne blandt andet udfører administrative opgaver som kontakt til forbrugerne.

I sin fritid er Susanne aktiv i idrætsforeningen VØ91. Gennem flere år som aktiv håndboldspiller og i dag aktiv på badmintonbanen. Derudover nyder Susanne haven og campinglivet i Danmark sammen med sin mand Orla. Parret har to børn og to børnebørn, som de også nyder fritiden sammen med.

Susanne Jensens jubilæum bliver fejret internt i LandboNord.