Figuranter søges til øvelse ved Aabybro

Foto: missing-people.dk

Figuranter søges til øvelse ved Aabybro

Missing People holder øvelse ved Aabybro / Vildmose Portalen, lørdag d. 17. juni 2023 i tidsrummet fra kl. 14.30 til kl. 19.00.

-- annonce ---

Missing People har i den forbindelse brug for et par figuranter, i et par timer, som skal forstille at være forsvundet og Missing People vil så lave en eftersøgning.

Efterfølgende vil der være en bid aftensmad.

Har du lyst til at deltage og hjælpe i Missing Peoples øvelse, kan du tilmelde dig ved Mikael Kronborg Nielsen senest d. 12. juni 2023.

Hvad er Missing People?

Missing People er et tilbud til de pårørende af en savnet borger. De organiserer og iværksætter eftersøgninger af savnede borgere i hele Danmark, samt støtter op om de pårørende hele vejen igennem forløbet.

De seneste tal viser, at der forsvinder omkring 600 personer i Danmark om året.

På et eller andet tidspunkt rammer det en, vi kender. De fleste kommer heldigvis hurtigt hjem igen. Det er den sidste lille del af de forsvundne, som ikke dukker op inden for kort tid, som Missing People deltager aktivt i at eftersøge.

Der kan være utrolig mange årsager, til at folk forsvinder, demens, depression, alkohol, hjerneskader, alderdom, børn fra børnehaver på udflugt eller unge på vej hjem fra byen.

Når et familiemedlem, en ven, en kollega eller en nabo forsvinder, berører det mange mennesker. Uvisheden ses ofte som det værste, og politiet har desværre ikke uanede ressourcer.
Det er her Missing People gør en forskel, for de vender hver en sten for de pårørende og bliver ved.

Missing People arbejder frivilligt og kan samle et indsatsteam på kort tid, samt samle frivillige søgere på alle tider af døgnet. De arbejder altid for de pårørende, der skal altid ligge en anmeldelse fra nærmeste pårørende samt accept fra politiet, før de går ind i en sag.

Under deres eftersøgninger har de mulighed for at få assistance fra Missing People Indsatshunde, Indsatsdroner og Indsats-ATV enhederne. Disse arbejder også under de gældende retningslinjer fra Rigspolitiet og andre myndigheder.

Du kan læse mere her: www.missing-people.dk

LÆS OGSÅ: 400 elever dyster om titlen ”Jammerbugts sejeste 6. klasse”