Inspiration til badeværelset

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email

Inspiration til badeværelset

Hvad end du står overfor en renovation af dit eksisterende badeværelse, eller opførslen af et helt nyt, får du her inspiration til hvordan du kan indrette, udvælge og smukkesere dit unikke badeværelse! Det er alt lige fra hvilket nyt toilet du kan vælge, til armaturerne og belysningen!

Nyt toilet

Naturligvis er det smart at starte med at finde et nyt toilet – det hvad end du renoverer eller bygger nyt. Du spørger måske dig selv, hvorfor overhovedet bruge tid på at udvælge et nyt toilet, er det ikke bare så simpelt som at tage det første og det bedste? Og jo, for nogle er det helt fint. For andre giver det dog mening at bruge længere tid på at finde deres nye toilet. Et sådant kommer i forskellige farver, former og med forskellige skyllemekanismer. Find nyt toilet her, som passer til netop dine krav!

Matchende armaturer

Der er nogen, som vil mene, at det giver en vis charme at have armaturer, der ikke matcher hinanden. Så er der de andre, der mener at ens armaturer giver et minde kaotisk look på badeværelset. Hvis du er af sidstnævnte, handler det først og fremmest om at finde armaturer med samme finish. Er det skinnende eller mat udtryk? Er det sølv, guld, sort eller en helt fjerde farve? Der er utroligt mange muligheder, og det er hvad gør det til en så spændende ting at udvælge til badeværelset!

Belysning

Slutteligt ses en lille, men meget betydelig del af indretning til badeværelset. Det er naturligvis belysning. Måske det i planlægning ikke fylder så meget, men i det færdige resultat, kan dårligt lys på badeværelset betyde forskellen mellem at kunne lide eller ikke kunne lide slutresultatet. Det handler om at finde tilstrækkelig kraftig lys til badeværelset, hvor man har meget af sin daglige ageren foran et spejl.