Vold på Kulturbroen – politiet efterlyser formodet gerningsmand og vidne

Foto: Nordjyllands Politi

Vold på Kulturbroen – politiet efterlyser formodet gerningsmand og vidne

Nordjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere den formodede gerningsmand til en voldsepisode, der fandt sted på Kulturbroen mellem Aalborg og Nørresundby natten til lørdag den 4. marts 2023. I samme forbindelse søger politiet en kvindelig cyklist, som var vidne.

Natten til lørdag den 4. marts 2023 omkring klokken 01:49 cyklede en 24-årig mand sammen med sin kæreste på Kulturbroen fra Aalborg mod Nørresundby. På broen blev parret mødt af fire unge mænd, som kom gående i modsatte retning – fra Nørresundby mod Aalborg.

”Parret har forklaret os, at én af de fire mænd forsøgte at blokere dem vejen, hvorefter parret bad ham flytte sig. De tre andre mænd gik straks videre, men denne ene mand tildelte herefter uden videre den 24-årige mand flere slag i ansigtet og forlod så stedet. Det 24-årige offer modtog efterfølgende lægebehandling,” fortæller politikommissær Simon Hjorth Jacobsen.

Han slår fast:

”Vi skal have fat i gerningsmanden, så vi kan få stillet ham til ansvar for sine handlinger. Vi har ikke optagelser af selve voldsepisoden, men vi har sikret videoovervågning fra området og har billeder af den formodede gerningsmand. Billedkvaliteten er desværre ikke den bedste, men vi håber på, at der alligevel er nogen derude, der har en idé om, hvem denne mand kan være.”

-- annonce ---

Den formodede gerningsmand beskrives således:

  • Mand
  • Cirka 20-25 år
  • Ca. 185 cm høj
  • Muskuløs af bygning
  • Mørkt hår og med skæg/skægstubbe
  • Iført sort tøj
Her er den formodede gerningsmand til voldsepisoden på Kulturbroen mellem Aalborg og Nørresundby den 4. marts 2023, hvor en 24-årig mand blev slået i ansigtet. Billedet findes desværre ikke i bedre opløsning. Foto: Nordjyllands Politi

Kvindelig cyklist var vidne

Nordjyllands Politi vil ligeledes meget gerne have kontakt med en kvindelig cyklist:

”Hun stoppede op på sin cykel på Kulturbroen mod Nørresundby, netop som overfaldet skete. Derfor kan hun have gjort observationer, som er vigtige for at belyse sagen. Vi håber, at dette vidne vil tage kontakt til os,” siger Simon Hjorth Jacobsen.

Man bedes ringe til Nordjyllands Politi på tlf. 114, hvis man har oplysninger om den formodede gerningsmands identitet, mener at vide, hvem vidnet kan være, eller har andre informationer af relevans for sagen.

LÆS OGSÅ: Søvnen er vigtig for hundens velbefindende