Aabybro Svømmeklub havde stor succes til Danske Årgangsmesterskaber!

Christian Abrahamsen. Foto: Aabybro Svømmeklub
Print Friendly, PDF & Email

Aabybro Svømmeklub havde stor succes til Danske Årgangsmesterskaber!

Aabybro Svømmeklub havde stor succes til Danske Årgangsmesterskaber, den første weekend i februar. Aabybro stillede med Christian Abrahamsen, som havde kravtider i hele 8 løb.

– Christian viste, at den hårde træning havde betalt sig, da han kom hjem med 100% personlig rekord, fortæller Stefan Stenberg Sørensen, cheftræner i Aabybro Svømmeklub og fortsætter:

– Christian endte stævnet med flere top-10-placeringer, men hans bedste resultat kom søndag morgen, da han svømmede 200 fri. Christian hoppede fra nr. 14 til nr. 5, da han slog 6.5 sekunder af sin personlige rekord. Det var et løb hvor alt spillede, og Christian viste, hvad han kunne.

– Christian fik en masse god erfaring med hjem fra weekenden, da dette var hans første Danske mesterskab. Det er både erfaring i forhold til håndtering af nerver, men også en masse erfaring, i hvad det kræver, for at udvikle sig, så man kan forblive en del af toppen i sin årgang.

Næste gang Christian og resten af holdet i Aabybro skal i aktion, er allerede i næste weekend, d. 11.-12. februar, når turen går til Brønderslev til Vendsyssel Cup.

LÆS OGSÅ: Handicap-shelter skyder op på Oplevelsescenter Birkelse