3 meget gamle klubrekorder i svømmeklubben faldt ved DM Årgang Kortbane 2021 i Gentofte

Holdet, der var afsted til DM Årgang - fra venstre Sebastian Porsborg, Mads Mølgaard, Sebastian Saugbjerg, Mads Poulsen, Mathias Barslev, Sofie Callsen

Utrolig hurtig svømning tidligt på sæsonen gav AAIF Svømning nogle ekstremt flotte resultater, selvom forventningerne var lave.

Aabybro Svømmeklub stillede ved DM Årgang Kortbane 2021 med 6 svømmere, der tilsammen kom hjem med personlige rekorder i over 70% af alle svømmede løb. Det var også selvom, at de kun har trænet i en måned.

-- annonce ---

Yderligere blev der både brudt individuelle og holdkaprekorder, som har været urørlige i over 20 år i AAIF Svømning. Rekorderne går helt tilbage til klubbens start i 1972.

“Jeg er ovenud tilfreds og imponeret over, hvordan de bare har svømmet SÅ stærkt. Jeg er sjældent så stolt, som jeg er blevet på baggrund af dette mesterskab” siger Stefan Stenberg, cheftræner i AAIF Svømning.

“Alle 6 svømmere har leveret fantastisk svømning og vi viser virkelig, at vores trup er ved at være bedre end den har været i meget meget lang tid”

Holdet, der tog klubrekorden i 4×50 HM og bestod af Mads Mølgaard, Mads Poulsen, Mathias Barslev og Sebastian Porsborg

De seks deltagende svømmere var: Sofie Callsen, Sebastian Porsborg, Sebastian Saugbjerg, Mads Poulsen, Mads Mølgaard, Mathias Barslev og her var der roser fra cheftræneren hele vejen rundt: 

Selvom succesen var overvældende for AAIF Svømning, så skal der ikke hviles på laurbærerne understreger Stefan Stenberg: 

Mads Mølgaard, Mads Poulsen, Mathias Barslev og Sebastian Porsborg har nu klubrekorden i 4×50 medley herrer kortbane, der lyder på 1:59.69 og dermed sletter den gamle tid fra 1994 der var indehavet af Anders J, Bjørn S, Kasper N og Kim S. På førsteturen tog Mathias Østergaard Barslev også klubrekorden på 50 ryg I ny rekord på 28.57 og sletter Søren Boves tid fra 1999!

Mathias Østergaard Barslev, der nu er indehaver af ikke mindre end 3 klubrekorder

Mathias Østergaard Barslev sletter Lasse Højfeldts rekord på 100 ryg fra 2002. Nu lyder den på 1.02.85.

Det næste stævne for Aabybro Svømmeklub er ”Sparekassen Thy Cup” d. 1.-3. oktober 2021 i Thisted.