Biersted IF: Årets træner 2022 Tejs Rytter

Biersted IF: Årets træner 2022 Tejs Rytter Foto: Privat
Print Friendly, PDF & Email

Årets træner 2022 mine damer og herrer – giv ham et stort tillykke.

Tejs Rytter indstilles som Årets træner 2022, da han i 2021 havde succes med oprykning for både første- og andetholdet i fodbold. Tejs er en rigtig bjessing.

En klub mand med stort K, der brænder for Biersted, Biersted IF og især Biersted fodbold. Han startede i 1994 som ungdomstræner i fodbold, herefter blev han håndboldtræner i flere sæsoner – både for unge og voksne, samtidig med han også var inde over bestyrelsesarbejdet i håndboldafdelingen i en kort periode.

Tejs har spillet rigtig mange førsteholdskampe i fodbold og har været klubbens topscorer i flere sæsoner. Da fodboldafdelingen var ved at lukke på grund af for få spillere i 2012, lykkedes det os at overtale ham til at træne vores seniorer. Det har han så gjort siden med stor success.

Han har formået at opbygge en stærk seniorafdeling i Biersted igen. Hvor nye, unge og gamle spillere fungerer som en stærk enhed. Han har fået det sportslige og det sociale til at gå op i en højere enhed.

Han er vellidt på grund af hans gode humør, hans pædagogiske evner samt hans måde at træne og feste på. Han er altid klar til at give en hånd med uanset om det er kridtning af baner, musikarrangementer eller passe baren til byfest.Tejs formår at få nye spillere til at føle sig velkomne og er god til at inkludere dem i fællesskabet.

Han skaber et godt træningsmiljø, hvor førsteholdsspillerne bliver udfordret og hvor der samtidig er plads til alle uanset niveau, derfor skal Tejs have titlen som Årets Træner 2022.