25 Års Jubilæum i Klipoteket

Arkivbillede
Print Friendly, PDF & Email


Indehaver af Klipoteket, Birgitte Bach Andreasen, kan d. 1. september fejre 25-års jubilæum. Birgitte er uddannet hos frisør Karen Marie Skall i Skovsgaard, og skoleforløb har foregået på Teknisk Skole i Randers.

Efterfølgende blev Birgitte kontaktet af indehaveren af Pia F i Fjerritslev, om hun ville overtage forretningen, dette gjorde Birgitte pr. 1. september 1994. Birgitte flyttede derefter Klipoteket til Søstrene Kvist-ejendommen ved årsskiftet 1996/97 og været der siden.

Der er gennem tiden i Klipoteket blevet uddannet fem elever, dog er der ingen elever på nuværende tidspunkt. Der er på nuværende tidspunkt fire medarbejdere, som tæller foruden indehaver Birgitte, er der Rikke Louise Kloster som kom til i 1997, som barselsvikar for Birgitte, samt Sussi Rytger som har været ansat i 15 år, og Karina Rødbro har været ansat i 2½ år.

Birgitte og kollegaerne gør meget for at holde sig opdateret på hårtrenden, som både kan være gennem kurser og inspirationsture til udlandet.

Der vil Fredag d. 30. august på adressen Søndergade 3, 9690 Fjerritslev, være en reception kunder, forretningsforbindelser, familie og venner i salonen, fra kl 14:00-18:00, der vil være lidt godt til ganen.