20 års erfaring skal styrke den sociale, frivillige indsats i Frivillighuset Jammerbugt

Sisse Gramstrup Munk
Foto: Sisse Gramstrup Munk


Efter en længere periode uden leder har Frivillighuset Jammerbugt ansat Sisse Gramstrup Munk som ny kvinde i spidsen for den sociale, frivillige indsats i Jammerbugt kommune. Hun tiltræder i Frivillighuset pr. 1. november 2022 og tager mere end 20 års erfaring med ind ad døren.

Efter en længere periode hvor stillingen som leder af Frivillighuset har været ledig, meddeler bestyrelsen med glæde, at den nye leder, der skal stå i spidsen for den frivillige sociale indsats i Jammerbugt Kommune, er på plads. Sisse Gramstrup Munk kommer fra en stilling ved Center for Samskabelse ved Himmerland Boligforening.

Hun tiltræder stillingen pr. 1. november 2022 og har mere end 20 års erfaringer med frivilligt arbejde med sig i bagagen og en bred vifte af erfaringer med projektledelse, networking og samskabelse på tværs af kommunale aktører, private virksomheder og ikke mindst frivillige foreninger, samt ledelse.

-- annonce ---


”Mit hjerte banker for det frivillige sociale arbejde og det er en kæmpe drøm der går i opfyldelse. Jobbet som leder i Frivillighuset Jammerbugt er som skræddersyet til mig og jeg glæder mig til at møde alle de nuværende og kommende frivillige, at gøre det nye hus til et rart sted at arbejde og være frivillig samt til at udbrede kendskabet til frivillighuset Jammerbugt. Frivillighed skal være for alle og jeg har en ambition om at vi skal have mange flere med”, siger Sisse Gramstrup Munk om opgaven, hun ser ind i.

Sisse Gramstrup Munk er 39 år og bosiddende i Jammerbugt kommune sammen med sin mand og to børn. Hun har beskæftiget sig med frivilligt arbejde siden hun var 13 år, hvor hun var frivillig på en sommerlejr for børn fra atomskadede områder i Belarus (Tjernobyl). Der blev hendes kærlighed til det frivillige sociale arbejde tændt. Senest har hun bl.a. været frivillig ved Mødrehjælpen og opstarter og forperson for Foreningen for Medborgerskab Aalborg SØ.

Ansættelsen af Sisse Gramstrup Munk glæder Bestyrelsesformand Steen Andersen.

”Et meget enigt ansættelsesudvalg ser frem til at byde Sisse Gramstrup Munk velkommen og vi glæder os til samarbejdet og at hun tager fat på arbejdet med at styrke den frivillige sociale indsats på tværs i Jammerbugt Kommune”, fortæller Steen Andersen.

Sisse Gramstrup Munk er uddannet sygeplejerske og har arbejdet med misbrugere og socialt udsatte borgere og har arbejdet i tre forskellige asylcentre i Nordjylland. Hun har desuden en kandidatuddannelse i socialt arbejde ved Aalborg Universitet med speciale i ‘børn og unge’ samt ‘integration’. De seneste fire år har hun arbejdet med forskellige boligsociale udviklingsprojekter, primært med fokus på børn og familier, den tidlige sprogudvikling, sundhed samt integration, medborgerskab og beskæftigelse.

Frivillighusets bestyrelse og medarbejdere ser frem til at byde Sisse Gramstrup Munk velkommen 1. november 2022, hvor hun kan mødes i Frivillighusets lokaler på Stationsvej 2, 9460 Brovst.