ForsideFjerritslev1700 m2 almene boliger og 600 m2 erhverv i Fjerritslev – i...

1700 m2 almene boliger og 600 m2 erhverv i Fjerritslev – i to etager

Print Friendly, PDF & Email

1700 m2 almene boliger og 600 m2 erhverv i Fjerritslev – i to etager

Ombygningen af den lukkede Fjerritslev Kro har igen været til behandling i Kommunalbestyrelsen. Byggeriet bliver nu uden private boliger. I stedet bliver der kun erhverv og almene boliger i bygningen, og den bliver kun i to etager frem for tre-fire etager.

Tidligere i år godkendte Kommunalbestyrelsen nogle principper for udviklingen i Fjerritslev midtby. Anledningen var, at der var kommet et projektforslag fra Granly Tømrer- og Snedkerforretning A/S og Fjerritslev Boligforening om etablering af erhverv og boliger på grunden, hvor den lukkede Fjerritslev Kro i dag er placeret. 

Kommunalbestyrelsen godkendte projektet i juni 2024 med den bemærkning, at højden på byggeriet, og herunder antal etager, skulle drøftes i den videre planlægning af projektet.

Derfor har Jammerbugt Kommune efterfølgende været i dialog med projektgruppen bag byggeriet, og på den baggrund har projektgruppen nu fremlagt et ønske om at lave 150 m2 mere erhvervsareal men til gengæld ingen private boliger. Det vil betyde, at der blot bygges i to etager frem for tre-fire etager, som var en del af det oprindelige skitseforslag fra projektgruppen.

Kommunalbestyrelsen har besluttet at imødekomme ønsket. Dermed lyder projektet nu på ca. 600 m2 erhverv og ca. 300 m2 almene boliger i stueetagen, ca. 900 m2 almene boliger på 1. etage og 400-500 m2 almene boliger på 2. etage.

”Projektet med de nye boliger og de 600 m2 erhverv er med til at realisere byens vision om, at Fjerritslev skal være en stærk handelsby med levende byrum. Projektet bliver til virkelighed i et samarbejde mellem os som kommune, en boligforening og en privat aktør, og det er en del af vores løbende arbejde med at styrke de fire centerbyer i Jammerbugt Kommune”, fortæller Borgmester Mogens Christen Gade om projektet.

- Annonce -

SENESTE ARTIKLER