10 byggegrunde solgt på en dag i Jammerbugt Kommune

Aabybros 17 nye parcelhusgrunde er placeret på Horsbækken/Horsbækhaven

Det var en glad borgmester, der overværede åbningen af tilbuddene, som Jammerbugt Kommune har modtaget på 40 parcelhusgrunde på to nye udstykninger i Brovst og Aabybro. Grundene blev sendt i udbud i slutningen af juni, og nu er 10 af grundene blevet solgt på en dag.

Ud af de 40 nye parcelhusgrunde er 23 af dem placeret på Vesterbjergvej i Brovst. Jammerbugt Kommune har nu solgt 6 af grundene. De 23 grunde var udbudt til en mindstepris på 400 kr./m², og de solgte grunde varierer i størrelse fra 900 m² til 1.350 m². Hovedparten af køberne bor p.t. lokalt i området, men der er også solgt til tilflyttere. 

-- annonce ---


De 17 nye parcelhusgrunde i Aabybro ligger på Horsbækken/Horsbækhaven. Her har Jammerbugt Kommune nu solgt 4 grunde. De solgte grunde er alle lige over 1.000 m². Af de nye grundejere kommer 2 fra området, 1 kommer fra den vestlige del af kommunen, og den sidste er tilflytter.

”Vi ser en stor efterspørgsel på byggegrunde i Jammerbugt Kommune. Både fra folk som allerede bor i kommunen og fra tilflyttere udefra, og det er jo dejligt, at der fortsat er stor interesse for at bygge og bosætte sig i Jammerbugt Kommune. Og vi kan se, at interessen for byggegrunde gælder på tværs af hele vores kommune”, udtaler borgmester Mogens Christen Gade.

De nye parcelhusgrunde i Brovst ligger i kuperet terræn i den sydlige del af Brovst. Flere af grundene har en flot udsigt mod syd til Limfjorden. Grundene i Aabybro er tredje etape af udstykninger i dette område, og alle de tidligere udstykninger er solgt. 

Grundene var udbudt med frist for at afgive bud onsdag 7. juli. De resterende parcelhusgrunde som endnu ikke er solgt, forventer Jammerbugt Kommune at udbyde senere i juli måned.